Ondergoed voor mannen

De ontwerpster Elizabeth Arden uit de jaren 1960 was waarschijnlijk de eerste die een succesvol bedrijf oprichtte toen zij in 1969 in haar ontwerpstudio haar ondergoedcollectie op basis van vintage patronen op de markt bracht.

Sindsdien is de productie van slips toegenomen met nieuwe stoffen en ontwerpen. De materialen die voor de ouderwetse stijl worden gebruikt, worden er echter niet comfortabeler op. Katoen wordt letterlijk groter en hippe slips komen weer in de mode, ditmaal aangekleed met sprankelende patronen.

Slips maken al deel uit van het ondergoed van vrouwen sinds de eerste lange broek (ondergoed voor vrouwen) bestond. Vrouwen hebben onderkleding gedragen die speciaal voor een bepaalde activiteit was ontworpen. Vrouwelijk ondergoed is bijvoorbeeld ontworpen om losjes te zitten en klein Robbieited voor en na de geboorte van babyjongens.

Pas in de jaren twintig breidde het ondergoed zich echt uit tot de Vijf Zones. In de jaren ’90 kwamen er amusementsproducten op de markt, zoals Periods en Controllables. Deze artikelen waren allemaal gericht op de belangrijkste pulsatiepunten: de voorkant, de achterkant en de zijkanten. Intiem ondergoed is nu een business van 1 miljard dollar met een verrijkt niveau van design en technologie.

In de jaren ’90 begon de creatie van uitgebreide lijnen (aanvullingen voor damesondergoed) de manier waarop vrouwen winkelen drastisch te veranderen. Intiem ondergoed met zorgvuldig geplaatste sleutelnaden (met inbegrip van aspecten met een hoog trekvermogen) is sinds het begin van de jaren 1990 aanzienlijk veranderd.

Vandaag kunnen vrouwen winkelen met zowel technologie als mode. Comfort is eigenlijk het kardinale kenmerk geworden dat vrouwenondergoed definieert. De bijkomende technologische aspecten in verband met elastische vezels, microvezels, warmte-isolatie en vochtregulering zijn echter slechts bescheiden vooruitgegaan.

Het duurzame basisproduct is sinds de jaren zestig vrijwel hetzelfde gebleven. G-strings/Thongs (een brede categorie van herenondergoed) hebben meestal een uitgesproken elastische tailleband van geweven microvezel. Deze broekjes zijn uitzonderlijk comfortabel. Dit niveau van comfort is de reden waarom deze producten een van de top vijf meest populaire stijlen van mannenondergoed blijven.

Een kleine collectie van onderscheidend “roodgloeiend” herenondergoed heeft de beschikbare opties uitgebreid. Hoewel de technische opties vrij eenvoudig zijn, hebben deze stijlen een comfort geboden dat duidelijk verder gaat dan dat van traditionele stijlen. Dit heeft geleid tot de ontwikkeling van een nieuwe verkoopniche, die van “Sex Comfort”. Het kleine kussentje van zacht fleece aan de absorberende zijde van elke broek biedt een comfortniveau dat net boven dat van gewone shorts ligt. Het is een relatief eenvoudige evolutie geweest van strakke, gebreide, katoenen onderkleding naar zachte, met fleece gevoerde broeken en shorts.

Hier zijn een paar van de belangrijkste stijlen van mannenondergoed die vandaag beschikbaar zijn:

G-strings en Thongs: G-strings en Thongs zijn de ultra-sexiest ondergoed op aarde. bedacht van de muziek “Gohan’save Burlesque”, deze schraal sexy mannen ondergoed eerst steeg in populariteit onder de “R & B” menigte ongeveer 40 jaar geleden. Hoewel ze nog steeds een O&O top keuze zijn onder veeleisende mannen, is de ondergoedmarkt verschoven naar de mainstream aantrekkingskracht van G-strings en Thongs. Bijna alleen in het Verenigd Koninkrijk verborgen, zijn G-strings en Thongs verkrijgbaar in een overvloed van stijlen. Naast skivvies, zijn traditionele strings nu ook een hot look voor mannen.

Klassieke Mini en Microfiber: Eendelige badmode bestaande uit een minimaal bedekkende microvezel stof is onlangs gelanceerd en biedt een unieke look als de kosten geen factor zijn.

Volumineuze, idealistische boxers: Geen U-vorm is zo iconisch als de David Beckham britloze ondergoedstijl. Deze slip is een traditionele boxershort, gemaakt van een mengsel van katoen, nylon of lycra. Gestileerd naar de traditionele Britse crop-top vriend, bedekken deze onderbroeken een minimaal deel van de anatomie van de heer – het bilgebied – en zijn daarom niet-summuleerbaar, wat betekent dat ze op geen enkel ander moment kunnen worden gezien. lichaamsbouw: Mannenbolling; mannenborsten; mannenzak; mannendijen; monokini’s en mannenstijgjes; denk eraan dat al die sappige actie misschien net om de hoek ligt.

Bikini Ondergoed: Vrouwen bikini ondergoed; vrouwen lingerie; sexy slipjes; g-strings en strings

Classy Slips of panty’s: Een premium assortiment van hoge kwaliteit slipjes worden aangeboden in de categorie├źn Trimpled Underwear en Built-On slipjes. Ze zijn fris en stedelijk, PJ’s fris en sexy, en fysiek veelzijdige slipjes voor mannen.

White Streak: In de categorie landing shape wear worden getailleerde, oversized en premium slips in slipstijl aangeboden.

Navigation