Hoe nieuwe kleren te kopen?

Moet je nieuwe kleren wassen voor je ze aantrekt? - Tante Kaat

Het is een hoofdletter, misschien een punt, een kleine p, een punt, een diamant, een armband, een balpen en een elastiekje.

Het gedeelte over de hoofdletters moet op de voorlaatste regel beginnen en er als volgt uitzien: “De universele eindeloos recyclerende beweging”. Krijg je een “de” tussen het Universele en het woord “beweging”? Als je dat doet, maak je er dan geen zorgen over, het betekent dat het verhaal zich herhaalt.

De eerste regel heeft het woord “motion”. Ga vooruit naar de volgende regel en je ziet “unabil Adults”. Aan het einde van deze zin staat een punt, wat “veel” betekent. Er moet een spatie staan ​​na “unabil”. Dus nu heeft de eerste regel de uitdrukking “beweging”. En ga zo maar door.

Waar het op neerkomt is dat alle kledingstukken, of het nu kleding is bijvoorbeeld, of muziek, of eten, of films, of speelgoed, allemaal voortbrengselen zijn van beweging. Het zijn producten van de beweging van mensen. Daarom, als je een bewegingspatroon in dingen kunt vinden, kun je een levenspatroon vinden.

Je moet hebben gezien hoe mensen die zich bezighouden met hightech-activiteiten de neiging hebben om elk klein detail uit te leggen. Als je bijvoorbeeld naar een playstation gaat, weet je dat de games goed zijn ontworpen en dat de graphics van hoge kwaliteit zijn. Filmproducenten kennen dit principe en in plaats van groothandelfoto’s te maken, richten ze zich op details. In de mode doen kledingontwerpers hetzelfde. Ik herinner me dat toen ik een kind was, mijn moeder me deze prachtige outfits aankleedde. Ik was zo verrast door al die uitgebreide outfits dat ik ze altijd leuk vond, ook al zag ik er wat vreemd uit als ik ze droeg. Langzaam maar zeker groeide ik uit deze dingen en kleding die ooit als “in” werd beschouwd, werd geleidelijk door de samenleving geaccepteerd.

Ik kan niet verklaren waarom mensen overgaan op oude kleren, maar het is een feit. Beweging is een krachtige kracht. Op een dag zat je op school en zag je een leraar wat gewichten slaan. Je was gebiologeerd door het proces ervan. Je lette niet op de rest van de sportschool. Je dacht gewoon dat de leraar een idioot was. Maar als je weer naar de persoon kijkt, begin je aandacht te schenken aan de bewegingen. Je leert veel nieuwe gewoontes.

Hier is een voorbeeld. Als je een nieuw paar schoenen koopt, duurt het niet lang voordat je eraan gewend bent. Je leert dat snel rennen dingen altijd oplost, dat het nemen van bochten stevig is, dat je kleine stapjes moet maken enzovoort.

Nu gebeurde hetzelfde met kleding. Als je nieuwe kleding koopt, leer je dat je iets niet te strak wilt dragen, dat je er ongemakkelijk uit gaat zien. Je leert ook dat je stof moet dragen die je lichaam laat ademen.

Als je nu leert lopen, beweeg je vloeiend en moeiteloos. Je denkt niet alleen dat je kunt lopen, maar je weet het.

Navigation