De kunst van het verkleden

Free Gratis stockfoto met 31 oktober, aankleden, ballonnen Stock Photo

Toen je een klein meisje was, verkleedde je je volgens wat andere mensen zeiden dat je kon dragen. Mensen dachten dat je je niet te formeel of te sportief of te gewaagd kon kleden, maar dat het normaal was voor tienermeisjes. Maar er was altijd wel iemand met een been vooruit en dat was jij!

Nu denk ik dat we ons allemaal op verschillende lichtniveaus bevinden en dat we in een fractie van een seconde van het ene uiterste naar het andere kunnen overschakelen. licht is belangrijk in het leven en het is heel reëel en belangrijk in ons dagelijks leven. Life coach

Wat is de energie en geest van onze tijd? Ik geloof dat we allemaal kunnen profiteren door te leren in het licht te stappen en plezier te hebben door trouw te zijn aan onszelf.

Velen van ons hebben een licht in onze ziel waar we gebruik van moeten maken. Het wordt vertrouwen genoemd en het is iets heel mannelijks. Het komt van binnenuit en het is iets heel positiefs. Het geeft ons een gevoel van doel en een grotere kennis in het leven. Het helpt ook om de druk te verlichten om iemand anders te moeten zijn en ernaar te streven onszelf te zijn.

In een samenleving waar mensen worden beoordeeld op hun uiterlijk, zou het niet moeten uitmaken waar je vandaan komt, wat je doet voor de kost of hoeveel geld je op de bank hebt, hoe je eruit ziet, geeft een deel weer van wie je bent.

Het is jammer dat veel winkeliers in de winkelstraten, zelfs degenen die beweren geïnteresseerd te zijn in alternatieve kleding, regelmatig modellen in maat nul gebruiken om hun kleding te illustreren. Dit is totaal verkeerd en ze zijn ook indicatief voor een beperkt beeld van de samenleving. Een voorbeeld hiervan zijn de G Star-t-shirts met nogal wat bizarre en vreemde ontwerpen.

De westerse samenleving definieert pasvorm als het geïdealiseerde en ideale figuur, terwijl het Oosten pasvorm definieert op basis van hoeveel stof er in een kledingstuk wordt gebruikt. Geschikt voor utilitaire doeleinden, volgens de Chinezen, is volumineus maar niet flodderig. Ze geloven dat hoe gezonder je je voelt, hoe gelukkiger je bent en dat afvallen en bodyshaping echt een kwestie van spijt is. Oostenrijkse psychologen definiëren Fit met behulp van Varteaans idealisme en ze schrijven “passend is om er goed uit te zien, om zo precies mogelijk te voldoen aan het ideaal, relatief gezien”. Soms zit onze fit ons dwars en merken we het niet eens. Onze pasvorm stelt anderen teleur en we merken het niet eens. Ondertussen blijven onze idealen onopgemerkt.

Dit is een probleem van ons allemaal en we moeten proberen eraan te werken, want het zal ofwel beter worden of verdwijnen. Als het niet bij ons past, moeten onze idealen achterop raken. We moeten ervoor zorgen dat we aan onze conditie werken en niet proberen de grenzen te verleggen. Zoals eerder gezegd, we zijn een gelukkig stel. De westerse wereld en westerse vrouwen zijn erin geslaagd om weg te komen van het verhaal van de oude vrouwen over hoe ze er op een bepaalde manier uit moeten zien. Samen met de industriële revolutie en technologische vooruitgang werden vrouwen ook in dit idee gegooid om er op een bepaalde manier uit te zien.

We hebben nu een andere uitdaging, hoe zien we er op een bepaalde manier uit zonder datgene op te offeren wat ons het meest dierbaar is? De tweede helft van de vraag wordt beantwoord door – geen compromissen sluiten en ons innerlijke zelf vinden. Westerse filosofie en bekentenissen van een beeldconsulente waren in staat om vrouwen padafhankelijke oplossingen te bieden, daarom zijn dit niet mijn eigen meningen. Ik spreek uit ervaring.

“Het is niet wat je draagt, het is hoe je het draagt.” – adviseer Barbie.

Barbie en Diwali door Mohsen diamanten zijn draagbare kunstwerken. Deze kunstwerken, ontworpen door Trendines, zijn bedoeld om te dragen en om van te genieten. Een echt kind of volwassene wordt automatisch verliefd op deze draagbare kunstwerken.

laten we praten over vertrouwen. Het is allemaal in je begin om de kunst van het verkleden te oefenen. Zelfvertrouwen is een deugd die men niet mag bezitten. Een vrouw die weet hoe ze zich moet kleden en toch haar zelfvertrouwen kan behouden, voor een vrouw die een marathonloper is in schoenen met hoge hakken, maakt zich niet alleen zorgen over haar stijl, maar ook over haar gezondheid.

Dus in deze post- Hubal Bracelets-Saree Football- Lehenga Neck-Sterling Jewelry, vraag ik je nogmaals waarom wil je er op een bepaalde manier uitzien? Hoe kun je je innerlijke zelf naar buiten laten? Wordt het niet eens tijd dat je opvalt in de massa? Waar wil je lovenswaardig voor zijn?

Laat me je een paar suggesties geven die je zullen helpen om een ​​individu in de menigte te zijn.

vervolgens espressotafelspiegel. Spiegel, naast de gebruikelijke shotglaasjes espresso, waarom je er op een bepaalde manier uit wilt zien. Voor het geval je er elegant uit wilt zien; kijk eens in de spiegel voordat je hem opheft.

kleed je favoriete stuk aan. Meisjesjurken met een Indiase Saree zijn altijd in stijl en zelfs als je er gewoon prachtig uit wilt zien; draag het met een versiering.

kamer spiegel.

Navigation