Hoe zorg je voor je schoenen?

Wat weet u over de verzorging van uw schoenen? De meeste mensen hebben geen idee hoe ze hun schoeisel moeten onderhouden, omdat ze gewend zijn hun voeten te verwennen met schoenverzorgingsproducten die ze onmogelijk comfortabel kunnen maken. Eigenlijk zijn eenvoudige gewoonten zoals niet op blote voeten lopen of nagellak gebruiken die bij je schoenen past, gewoonten die je nooit mag vergeten.

Waarom tijd verspillen aan het verzorgen van schoenen als je speciale iemand meer kan schelen? In ieder geval, hier is hoe te zorgen voor de schoenen van uw saucy lady love’s tot het uiterste.

o Was uw damesschoenen binnenstebuiten met koud water. Warm water kan het leren materiaal van je schoeisel ruïneren.o Breng een niet-krassende pasta aan om de schoenen te beschermen tegen krassen.o Wanten, handschoenen, lakschoeisel kun je schoonhouden met een borstel. Kies een niet-krassende borstel.o Doe uw schoenen altijd uit voordat u in de wasmachine stapt. Schoenen die lange tijd niet zijn gebruikt, kunnen worden aangetast door de chemicaliën die in de wasmachine worden gebruikt.o Verwijder de veters of laat de schoenen even weken in water voordat u ze wast.o De meeste schoenen kunnen worden opgehangen om te drogen. U moet beslissen hoe u uw schoenen wilt verzorgen.o Krantenpapier, tijdschriften of een stuk vloeipapier zou de truc doen.o Wrijf uw schoenen met oude doek.o Gebruik stof om zak te maken om uw schoenen in de droogruimte te hangen.o Trek uw schoenen uit voordat ze helemaal droog zijn. Op deze manier kunt u comfortabel lopen.o Als uw schoenen met modder zijn besmeurd, wikkel ze dan in een doek en bewaar ze in huis.o U kunt uw schoenen verven met een speciale afwerking als u dat wilt. Het zou beter zijn om je eigen keuze te vragen.o Gebruik een sneakerhoorn om je sneakers schoon te maken.o Je moet een goede laag schoensmeer op de schachten aanbrengen om ze schoon te maken.o Maak je niet druk om natte schoenen. Gewoon het vocht wegpoetsen nadat je thuis bent gekomen.o schatten aan de onderkant van de schoenen moeten worden verwijderd.o Gebruik een paardenharen borstel om vuil aan de onderkant van je schoenen te verwijderen.o Poets je schoenen gewoon weg zonder ze te dragen.o Poets je schoenen voordat je ze draagt. Bar aan haute couture, een zeem gaucher zou een goede keuze zijn voor het reinigen van het leer.o poets uw schoenen voordat u ze draagt. Gebruik een tandenborstel en doe dit alleen op het nubuck of suède leer.o Probeer het gebruik van babyolie of zware schoensmeer te vermijden.o Schraap de achterkant van uw schoenen en veeg deze af met koud water.

Als uw schoenen vuil zijn, breng ze dan naar de schoenpoetser. U hebt het gebruikt en was tevreden met het resultaat. Voordat u naar de stomerij gaat, moet u uw tenen scrubben met een spons. Hiervoor kunt u scrubsponsjes gebruiken in plaats van lotions. Je moet niet vergeten een milde am Lyme spray te kiezen. Maak het sprayvrij door het in diethylalcohol te drenken. Als uw schoenen er droog en vermoeid uitzien, is grandmotherapie of een suède reiniger uit de jaren ’50 de beste keuze. o Voordat u een ander poetsmiddel aanbrengt, test u het eerst op een stukje vloeipapier. De reiniger moet gelijkmatig op de schoen worden aangebracht voordat u begint met de tweede laag.

Er wordt gezegd dat goede dingen in kleine pakjes komen. Als uw ongelooflijk drukke leven gevuld is met hectische dingen die gedaan moeten worden, is een broekpak dat geschikt is voor uw werk misschien net wat u nodig hebt. Je kunt het er zelfs glamoureuzer uit laten zien door het te mixen.

Navigation