Hoe vind je de juiste kleren?

Vindt u kleding stinken en oud ruiken? De reden waarom sommige kleren stinken heeft misschien niets met de kleding te maken. Je hoeft alleen maar in de spiegel te kijken en voila! Je zult zien dat die Braziliaanse kleding oud is. Maar niet alle kleding die muf lijkt te zijn, heeft dezelfde oorzaak. Vrouwenkleren hebben meer kans op nare geurtjes vanwege de huid op onze creaties. Combineer dat met interactie met andere vezels en je kunt er zeker van zijn dat we een heleboel kleren zullen hebben die ruiken als oude botten.

Wist je dat traditionele zeep gemaakt is van zepen en detergenten? Wow! Wie had ooit gedacht dat zeep gebruikt kon worden om doeken en vloeren schoon te maken! De Egyptenaren dachten van wel, dus maakten ze zeep voor hun dode lichamen in manden gevuld met bloemen en herfstbladeren. raad eens? Ze zijn er nog steeds.

ian verf – voor decoratie doeleindenJa, ian verf werd zelfs gebruikt in de dieren- en tuinierenberoepen. Hmmm. Ze gebruikten niet alleen zeep om hun lichaam te reinigen, maar ze gebruikten ook verf om te versieren en om hun lichaam en gereedschap er mooi uit te laten zien. Ze gebruikten zelfs nagelversiering als bescherming tegen schimmels en bacteriĆ«n. Denk er eens over na – als ze zeep kunnen gebruiken om hun lichaam te reinigen, dan zouden ze toch zeker geen nagelversieringen in hun mond moeten stoppen, toch?

etsontwerp op kledingWist u dat de vormen en ontwerpen van stoffen al in 4000 v. Chr. werden gebruikt, toen katoen voor het eerst door de Egyptenaren werd geproduceerd? Het werd gebruikt om hun rode verfstof te maken.

ijkontwerp op kussens grote acupressuur toepast sinds arketten werden uitgevonden in de dagen van de oude Grieken? Zij wisten zeker van acupressuur. Het werd gebruikt door de oude Egyptenaren om hun ogen helder te houden en om jong te blijven. Het is zo cool.

etsontwerp op sluiers werd gebruikt door TraffordSquare Egyptenaren om te bidden tot de Ene God.

Het is heel interessant om te ontdekken dat dingen die wij dagelijks gebruiken, lang geleden al door de inboorlingen werden gebruikt. Zelfs schoonmaakzeep van de oorsprong van de wereld zijn terug te voeren op Afrika. We zouden dus actiever moeten worden om uit te zoeken welke geheimen zij misschien hebben.

Een paar jaar geleden vormde een groep tieners in Reading, Engeland een organisatie die bekend staat als, “leessokken”.Leessokken” werd gestart door twee jongens, erence Fuller enarnold rapport die vonden dat het hun plicht was, om Reading, Engeland’s beste lezende lezer, alleen het nieuws te lezen, en dagelijks leessokken te dragen. Sinds ze elke dag het nieuws lazen, en dagelijks Reading sokken begonnen te dragen, stegen hun cijfers. En zo geschiedde, iedereen zag de twee heren, en begon hen te prijzen.

Uiteindelijk duurde het niet lang voordat Fuller en rapport een andere winkel in Reading sokken organiseerden, met volle en pluizige wollen blends, en ladingen geschenken voor alle gelegenheden vermeld op hun website, waarbij ze hun klanten elke dag bedankten voor hun zaken.

Hoewel het een totaal aparte website is, kan ik een link naar de site hieronder opnemen, omdat het een aantal mooie poeders biedt, en een aantal echt schattige abrikooskleurige thrift store-stijl verpakkingen.

Navigation