Hoe breng ik mijn kinderen in evenwicht?

 happy kids having fun with pinwheel in the nature. running kids - kinderen  stockfoto's en -beelden

Een ding dat ik heb geleerd, is dat het veel moeilijker is om voedsel op te geven dat perfect kan worden genoten als je nog steeds een stevig, uitgebalanceerd dieet volgt.

Het probleem is bijzonder rigoureus voor mensen die gewoon proberen te herstellen van een ernstige ziekte. Iedereen zit op een ander energieniveau. Soms hebben jullie energieverkopers nodig, maar dat is erg moeilijk te vinden.

De meeste artsen waren erg gul met hun tijd en wilden me op elk niveau helpen. Ze vertelden me wel dat de gezondheid van mijn kinderen het belangrijkste was om te overwegen. Over mijn kinderen gesproken, mijn man vertelde het verhaal van zijn jongere zus die cystische fibrose had.

cystische fibrose is een aandoening die begint in de longen van het kind, waardoor het moeilijk voor hen is om te ademen. Het eindigt in hun voeten, gewrichten en huid. Het is een progressieve, progressieve ziekte.

Adocrineoom, de botziekte, is een andere ernstige ziekte die begint in de cellen van de bijnieren. Na verloop van tijd vernietigt het de huidcellen. Het is een progressieve, progressieve, slopende ziekte.

Al deze ondraaglijke omstandigheden lieten mijn man en mij met een dilemma achter. Hoe breng ik de behoeften van mijn gezin in evenwicht met mijn huidige medische toestand?

De botten van kinderen, vooral die van hun voeten, zijn zo delicaat dat ze met zo min mogelijk ongemak moeten worden beschermd. Elke langdurige stand maakt deze mogelijkheid bijna een zekerheid.

Toen we ons door talloze steden en dorpen bewogen, begonnen we kinderen met loopproblemen te zien. Of het nu gaat om schoenen met lage hakken of krukken.

We begonnen ook steeds meer medische rekeningen te zien van de behandeling van Naomi's saromyelia, de pretonsiliteitsziekte van onze dochter. In het bijzonder zouden we de rekening voor foramenuriis bij chemotherapie zien.

Door dit alles vroeg ik me af: hoe kan ik goed leven, goed eten en voor mijn kinderen zorgen? Hoe voed ik kinderen op om alles wat ze hebben te waarderen, in plaats van alleen wat ze hebben?

Nu, na 4 jaar leven met weinig spanning, ben ik me volledig bewust van de waarden van gezond leven. Ik heb geleerd, heb geleerd goed te leven, voor mezelf, mijn man en mijn kinderen te zorgen. Ik weet nu, met bitterzoete ironie, dat, met veel te veel ernstige nadelen om te overwinnen, het leven te kort is om erom te geven; zorgen is goed leven is de prijs winnen.

Hoe heb ik geleerd van mijn kinderen te houden, voor hen te zorgen en elk van hen te waarderen, zoveel jaren later, toen ze nog klein waren, om iets anders te doen dan te zorgen?

Zoals mijn kinderen zeggen, werd ik een nieuw mens toen ik een nieuwe kijk kreeg. Een persoon met nieuwe manieren van kijken, denken, eten, liefhebben, zijn.

Ik waardeer ze nu allemaal meer dan ooit, zonder een verlossend karakter, maar in de komende jaren zal ik ze nooit opgeven, niet omdat ik geen tijd meer heb, maar omdat de behoeften van mijn kinderen anders zijn, daarom , moet aan verschillende behoeften worden voldaan.  Borstvoeding jurk

Wat ik heb ontdekt, is dat zelfs na al die jaren, het de kleine dingen zijn die kinderen het leukst vinden, het meest zijn.

Ten tweede omdat ik (de meeste van mijn kleding) voor mijn kinderen met korting koop via PayPal.com, een werkelijk ongelooflijke, ethische en kosteneffectieve online winkel. Ze zorgen voor aanpassing van de kleding, gratis wereldwijde verzending en couponcodes die kunnen worden gebruikt met extra kortingen. Het is de beste manier waarop je de zaak kunt steunen om onze kinderen te verbeteren, op je eigen kleine manier.

Navigation