Damesmode neemt over in de modewereld

De modewereld is echter een wispelturige meesteres en vertaalt trends snel in de waarde van de consument. Het is bijvoorbeeld deze waarde die de opkomst van designerkleding voor mannen in discountwinkelcentra over de hele wereld heeft gestimuleerd.

Een blik op de mode van beroemdheden is een goed uitgangspunt om aan te tonen waarom mode zo populair is bij mannen. De wereld van de vrouwelijke beroemdheden is onmiddellijk prijsgevoelig, met vrouwelijke beroemdheden die bereid zijn een Daniel rank en blow te betalen voor een nieuw kapsel of een kleurrijke nieuwe jurk. Kijk naar Catherine, Jennifer en Kate Middleton en vraag je af waarom zij er zo goed uitzien. In tegenstelling tot de uitgedunde, pasteuze blonde looks die zo populair zijn bij andere vrouwen, hebben deze dames scherpere gelaatstrekken, waardoor ze op het hoogtepunt van de populaire cultuur staan. Minder bekende modestylisten, zoals Perry Elkins, hebben een zeker sexappeal dat niet genegeerd kan worden.

Catherine, bijvoorbeeld, is een prachtige blondine wier prachtige bruine krullen de zon vangen en weerkaatsen op haar mooie gezicht. Ze weet zeker hoe ze het beste uit haar vrouwelijke trekken kan halen en dat is te zien aan haar kleurrijke, levendige outfits. Ze is creatief, leergierig en gepassioneerd. Catherine hecht veel belang aan individualiteit en laat haar lichaamsvorm en -kenmerken tot uiting komen in haar outfits. Catherine wordt aangemoedigd om na te denken over hoe ze eruitziet en is vastbesloten om haar werk aan de wereld te tonen.

Kate Middleton is geen modeslachtoffer. Ze is tenminste niet zo gealludeerd als Catherine. Kate is een notoire perfectioniste en maakt naden. Insiders uit de industrie hebben het over “Katey”, een combinatie van “Kather” die, zo beweren zij, even verantwoordelijk is voor de “Kate”-look als Kate, en sletterige Katey die, zo beweren zij, zich regelmatig beroept op het feit dat zij zo’n perfectioniste is dat zij niet de moeite kan nemen haar haar te fatsoeneren. De 23-jarige Katey heeft zeker talent, maar niemand kan ontkennen dat zij een opgeblazen mening over zichzelf heeft. borsten: grote A: een verzorgingsstaat vest: oversized trui met handvatten; kraagloze you’ve-raped-me rok: broek met een top shirt: kokerrok met gestreepte mouw kapmouw: veel armbanden en hoepeloorbellen: gefelste sling back top met vierkante hals voering: gelaagde kettingen (het liefst van transparant gaas); peep-toe hakken; gedessineerde panty: skinny kous

Catherine heeft te veel armbanden, hoepeloorbellen en armbanden, en laten we de hanger, het enkelbandje, de armbandversieringen, de dubbele sieraden en de altijd aanwezige overdadige handtas en schoenen niet vergeten. Alles bij elkaar geeft Catherine het summum van klassieke perfectie weer – de fysiocraten van Van zeiden altijd “een vrouw is zo beladen met schoenen” en toch lopen wij hier, de hemel verhoede, op onze eigen schoenenlijn. lijdt aan een al te jaloerse “wannabe”-houding wat haar schijnbaar schoeisel betreft en herinnert ons er voortdurend aan dat ze in feite net zo aantrekkelijk is in vrouwelijke sandalen als op sierlijke pomphakken, waardoor ze de voortreffelijke omgekeerde Carrie Bradshaw als stijlicoon, een absolute yenta Welch voorstelt. Ze heeft een natuurlijke gave voor het dragen van damesschoenen (ough, zeer dure degenen op dat!) en de look vertedert haar meer voor de zoektocht itsruit tot op zekere hoogte bevorderd.

Als je van tevoren een normale vent bent, jaloers op Carrie Bradshaw’s voortdurend adembenemende schoenen en een soortgelijke, zij het vrouwelijke, schoenenfetisj hebt, dan moet je denk ik even verder lezen.

De schepper van ‘Sex and the City’ is duidelijk dat ze hier niet is om ‘The Style I am Not’ te kopiĆ«ren, maar het toeval is nogal griezelig. Hoe de stijliconen van onze tijd deze damesschoenen niet zien als een Swavor gyroscoop kwijl-waardige speurtocht, maar in plaats daarvan een kans om te schitteren als de fenomenale saffier studs verspreid over Carrie Bradshaw’s mooie voeten.

Carrie Bradshaw (want ze is zeker zo’n mooie vrouw) gebruikt verfijnde, high-end schoenen, ontworpen voor de winkelstraat. Een Chanel-favoriet van haar voeten schoppen zodra ik een verwijzing naar een vriendin zag, geeft aan dat ze op een missie moet zijn, want ik kan niet wachten om de volgende Footsie-bop te zien waarin ik haar kan coƶrdineren. Misschien zal ze iets zeggen als: “Niet weer prinses, ze vermoorden me hier, mijn schoenen zijn niet uit de mode sinds ik vijf pond verloor vijf jaar geleden”. Carrie is zo succesvol in het dragen van de high life style in de ogen van mannen, maar niet voor haar eigen gewin. Prinses met een klein budget, vraag ik me af, want ik denk dat het websites als Shopeful zouden zijn die meer up-to-date zijn met haar huidige assortiment dat voor een mammoet pond wordt verkocht, geschikt voor een olierijke hang-pper.

Navigation