Bekijk de horlogebatterij

Zilver Gekoppelde Armband Zilver En Zwart Ronde Chronograaf Horloge

Hoe beginnen we?

Heel eenvoudig, we halen een enkele Seikler-batterij uit elkaar en controleren de lege behuizing. Daarna dompelen we de lege behuizing onder met een vloeistofoplossing en drogen deze. We laten de horlogedraad door het gat vallen en bevestigen deze stevig aan de batterij. We vullen de horlogebatterij bij en het horloge blijft werken na elke reset.

Zo wordt uw horloge een batterijlader en batterijlader.

Moet ik wachten tot het einde van de garantie?

Nee. Je kunt de horlogebatterij zo lang blijven gebruiken als je wilt. Haal het uit elkaar, vul het opnieuw en gebruik het totdat je horloge klaar is om robuust gemaakt te worden. Vervolgens bevestig je hem eenvoudig weer aan zijn koffer en plaats je hem in de doos of kluis. Als alle onderdelen klaar zijn, kun je beginnen met het opknappen van je horloge.

Een paar woorden van waarschuwing

Het verwijderen van de horlogebatterij terwijl deze nog in goede staat is, kan gevaarlijk zijn. Wees uiterst voorzichtig om schade aan uzelf of anderen te voorkomen. Het horloge is niet gemaakt van huishoudelijke bedrading en is van binnen erg zacht. incompatibele horlogebatterijen zullen uw horloge zeker beschadigen. Het horloge is ook geen speelgoed en het is gemaakt van metaal. Motorola en Sony horlogebatterijen zijn compatibel.

Draadloze notebooksAls u de batterij niet uit uw notebook wilt halen, kunt u gewoon een willekeurige draadloze kaart uit de kaartsleuf van uw laptop installeren. De transmissiesnelheid zal lager zijn omdat de kaart draadloos is, maar het zal nog steeds prima werken.

Haal de batterij van je horloge eruit. Sluit hem aan op je notebook en laad hem vervolgens op. Afhankelijk van hoeveel lading er nog over is, kunt u de batterij verwijderen en opbergen. Haal de batterij van het horloge uit uw notebook en plaats deze op een andere plaats uit uw buurt. Het laatste dat u wilt doen, is een batterijbrand veroorzaken. Als de batterij is aangesloten op het elektriciteitsnet, kan deze snel ontladen, waardoor brandgevaar ontstaat.

Het aansluiten van een iPod of iPhone op uw iPod of iPhone met behulp van Apple's AirPort Extreme-technologie is een geweldige manier om te genieten van muziek, video's en technologie voor het maken van foto's.

Het is het beste om door het iTunes-menu te gaan en een iPod- of iPhone-nummer te selecteren waarnaar je wilt luisteren, maar zodra je het nummer hebt geselecteerd, ben je klaar om te gaan. Kies op het touchscreen-model van Apple's iPod en iPhone Play/Pause, Playlist en Phone (satelliet) in het menu. De Onkyo HT-s7000 Black Edition detecteert het apparaat en start de iPod of iPhone, gekozen uit de lijst. Het is het beste om door het iTunes-menu te gaan en een iPod- of iPhone-nummer te kiezen waarnaar je wilt luisteren, maar als je het nummer eenmaal hebt geselecteerd, ben je klaar om te gaan. Kies op het touchscreen-model van Apple's iPod en iPhone Play/Pause, Playlist en Phone (satelliet) in het menu. De Onkyo HT-s7000 Black Edition detecteert het apparaat en start de iPod of iPhone, gekozen uit de lijst.

Navigation