Zomer, zon en strand. Wie voelt zich met deze combinatie niet in zijn of haar element? Het is heerlijk ontspannend en je huid krijgt er bovendien een attractief tintje van. Natuurlijk ga je niet de zon in, voordat je eerst je huid hebt ingesmeerd met een goede zonnebrandcrème. Maar ook in de schaduw of onder een parasol word je nog steeds blootgesteld aan de UV-straling van de zon. Om je huid tijdens de zomer in een goede conditie te houden, is het dus verstandig om extra maatregelen te nemen

Extra stukje bescherming
New Care Zomerbruin is een formule van natuurlijke oorsprong die een uitgebreid antioxidantencomplex bevat in de vorm van de vitaminen C en E en de mineralen Selenium en Zink. Dit team van antioxidanten helpt je van binnenuit beschermen tegen oxidatieve schade door UV-straling en zonlicht. Op deze manier kun je met New Care Zomerbruin een extra stukje bescherming bieden wanneer je de zon in gaat.

Voedt de huid van binnenuit
Vitamine A en Zink zijn bovendien toegevoegd, omdat ze allebei ook op een andere manier belangrijk zijn voor je huid. Vitamine A en Zink ondersteunen namelijk het herstellend vermogen van de huid en voeden de huid van binnenuit. Je huid blijft dus een zomerlang fris én jeugdig.

Verzorgt en beschermt
Zomerbruin van New Care is dus een uitgebreide formule, die je huid van binnenuit een hele zomer lang verzorgt en beschermt. Voor een goede ondersteuning wordt geadviseerd om minimaal 14 dagen voorafgaand aan een zonnige periode te starten met het gebruik van New Care Zomerbruin in een dosering van 2 maal daags 1 capsule. Gedurende de zonvakantie of zonnige periode kun je vervolgens overgaan op 1 capsule per dag. New Care Zomerbruin kan ook goed worden gebruikt in combinatie met een zonnebankkuur.

KAG nummer: 415 – 0213 – 0281