In het eerste kwartaal van 2018 ondergaan de winkels van winkelcombinatie Albert Heijn, Etos en Gall&Gall een grote verbouwing. Als alles volgens plan verloopt vindt de verbouwing eind februari en begin maart plaats. Binnen twee à drie weken tijd worden de oude winkels gestript en voorzien van een geheel nieuw interieur. De winkels worden zo efficiënt mogelijk ingedeeld waardoor zij de klanten in de nieuwe situatie een ruimer assortiment kunnen bieden. De gangpaden blijven breed om een goede doorstroom te behouden.

Van Nuver naar Etos
Gezondheidswinkel Nuver zal na de verbouwing niet terugkeren als een zelfstandige winkel. Producten die niet terugkeren op de planken blijven bestelbaar via de webshop Bewustwinkelen.nl. Etos gaat fungeren als afhaalpunt voor deze webshop. Bedrijfsleidster van Nuver, Elsemiek Soekhoe, verhuist van Nuver mee naar de Etos. Voor een persoonlijk advies over voedingssupplementen en natuurlijke verzorgingsproducten kunt u ook in de nieuwe situatie bij haar en de vaste medewerkers van Etos terecht.

Apotheekservicepunt
Het apotheekservicepunt gaat vanaf januari een samenwerkingsverband aan met Etos. Patiënten kunnen met ingang van het nieuwe jaar hun medicijnen ophalen bij de Etos in plaats van bij Nuver. Door de veel ruimere openingstijden van de Etos kunt u daar nu ook ’s avonds en op zondag uw aangevraagde medicijnen afhalen. Het apotheekservicepunt verandert wel van karakter. Er zullen geen apotheekmedewerkers meer aanwezig zijn. Voor vragen over uw geneesmiddelen kunt u altijd contact opnemen met Boots apotheek Lewenborg via telefoonnummer 050 5412044.

Take away
Enige noviteiten die toegevoegd worden aan de Winkelcombinatie zijn bijvoorbeeld zelfscanning bij Albert Heijn en een ‘take-away’ voor belegde broodjes, dranken en vers bereide maaltijden. Ook zal daar een gezellige ruimte komen waar het een en ander ter plekke geconsumeerd kan worden.

Parkeren
Buiten het winkelcentrum wordt het parkeerterrein heringericht om zo de parkeerfaciliteiten te verbeteren. “Het duurt nog even voor een en ander gerealiseerd is, maar wij vertrouwen erop dat wij onze klanten straks een moderne en uitstekend toegankelijke Winkelcombinatie kunnen bieden. Wij kijken enorm uit naar deze vernieuwing en verwachten een prachtig eindresultaat voor de klant.” aldus eigenaar Hendrik Jan van der Heide.