Gezondheidswinkel Nuver sluit begin 2018. In maart zal de winkelcombinatie van Albert Heijn, Etos en Gall&Gall grondig verbouwd  worden. De eigenaren van Albert Heijn hebben besloten om onze Gezondheidswinkel Nuver geen ruimte te bieden in de nieuwe winkelcombinatie. Dat zal het einde betekenen van onze winkel, waar we met hart en ziel bijna 5 jaar aan hebben gewerkt.

Het is nog niet zover, we hebben nog bijna een half jaar te gaan. Tot die tijd blijven wij u van harte van dienst met onze producten en persoonlijk advies. Tenslotte hebben we in de afgelopen jaren een prettige relatie met ons grote aantal vaste klanten opgebouwd.

Uiteraard vinden we het vooral voor u, de bewuste consument die kwaliteit op prijs stelt, teleurstellend dat wij gaan sluiten. We hebben in de voorgaande jaren veel kennis opgebouwd met ons hechte team. Kennis die we hebben ingezet om uw gezondheid te bevorderen met persoonlijk advies. Kennis die we ook hebben gedeeld in de vorm van de halfjaarlijkse lezingen en onze maandelijkse nieuwsbrieven.

In de afgelopen maanden is de overweging om een doorstart te maken op een andere locatie om persoonlijke redenen afgeketst. We kunnen het niet laten om te dromen dat een realistische idealist zal opstaan en in het achtergelaten gat zal springen. Voedingssupplementen en natuurlijke cosmetica in combinatie met gezonde voeding vormen een belangrijke basis voor gezondheid van mens en milieu. Steeds meer mensen zien dit in en dat uit zich in een gestage groei van onze omzet.

Zoals gezegd, we gaan nog een klein half jaar met volle kracht en positieve energie door om u van dienst te zijn. Training van het personeel blijft doorgaan. De schappen blijven zo lang mogelijk goed gevuld. Afspraken voor de schoonheidssalon kunt u blijven maken.

Met gezonde groet,
Elsemiek, Petra, Wytske, Jos en Marjan