Gezondere wereld

Waar staat NUVER voor?

Eerlijk
NUVER biedt biologische producten voor uw gezondheid en persoonlijke verzorging. Wij vinden het belangrijk de herkomst van de producten uit ons assortiment te kennen. Wij zijn ervan overtuigd dat producten op natuurlijke basis, zonder toevoegingen, goed zijn voor de gezondheid.

Persoonlijk
Uw gezondheid en uw welbevinden is wat ons motiveert. Aandacht en tijd voor u, en dat in een rustige omgeving, draagt er aan bij dat u zich beter in balans gaat voelen. Een eerlijk advies kan ook zijn dat u onze winkel zonder aankoop weer verlaat. Daar staan wij helemaal achter.

Duurzaam
NUVER streeft  duurzaamheid na door zoveel mogelijk voor biologische kwaliteit te kiezen. Natuurlijke producten passen beter in de stofwisseling van de mens.

Regionaal
NUVER is een Groningse winkel. Onze relatie met de Groningse natuur is in de winkel zichtbaar, door het graan in allerlei vormen. Ook verkopen wij een assortiment regionale producten. De fotowand in onze winkel toont het Groninger landschap met zijn horizon in optima forma. De foto’s van het Groninger landschap in onze uitingen en op deze website zijn van fotograaf Ron Buist. Voor een nadere kennismaking met het werk van Ron, kijkt u op zijn website.

Jos Timmer

Jos Timmer

eigenaar

Jos is eigenaar van Gezondheidswinkel Nuver en houdt zich bezig met het beleid van de winkel. Zijn motto is: voeding en supplementen bieden een betere manier om gezondheidswinst te boeken dan medicijnen.
Zijn advies aan mensen die kiezen voor een gezondere levensstijl: “Ga uit van biologische producten (zonder kunstmatige toevoegingen). Verdubbel je hoeveelheid groente en fruit. Verminder het gebruik van vlees, melk en tarwebrood. Neem zoveel mogelijk suikerarme producten. Neem dagelijks vitamine D en Omega 3. En… begin bij Nuver!”